VI GØR OPSØGENDE SALG TIL EN DISCIPLIN

… Vi er mødebookere med passion for salg, skræddersyede løsninger og succes i fokus

Besat af salg og mødebooking

Vi brænder for salg og mødebooking. Vores mål er at udfordre normen i mødebookingbranchen med høj kvalitet, seriøsitet og respekt som vores fundament. Vores erfarne team er dedikerede mødebookere og problemløsere. Vi identificerer lovende muligheder, skaber interesse og sikrer relevante møder. Vi tilpasser vores tjenester til dine unikke behov, lytter til dine mål og arbejder sammen mod fælles succes.

Ekstern Salgs historie er en sammenhængende fortælling om forvandling, samarbejde og målrettet vækst. Fra de tidlige dage i Holstebro til udvidelsen til Århus, er virksomhedens rejse drevet af ønsket om at skabe en bedre måde at gøre mødebooking på. Gennem partnerskaber, dedikation og en urokkelig tro på værdierne, er Ekstern Salg ikke bare en virksomhed; det er en bevægelse, der ændrer spillet og definerer mødebooking på en ny måde.

MØDEBOOKING MED FOKUS PÅ VÆRDI

Ekstern Salg har en mission om at vi skal være det oplagte valg inden for mødebookingbranchen. Vores vision er at det skal ske gennem Ekstern Salgs kerneværdisæt: Kvalitet, seriøsitet og respekt – disse værdier er ikke bare ord; de er det DNA, der driver Ekstern Salg.

”Tillid er for mig at se den vigtigste del af et samarbejde, hvor både kunden og Ekstern Salg har en vigtig rolle”
– Henrik Rasmussen, CEO

MØDEBOOKING MED FOKUS PÅ VÆRDI

Kvalitet

Vi går op i at det stykke arbejde, vi leverer for vores samarbejdspartnere, er præget af høj kvalitet. Vi ringer ikke ud til en masse ligegyldige numre; vi udvælger nøje de korrekte emnepuljer som datamæssigt viser os at have de bedste chancer for at lande et frugtbart møde for jeres konsulenter. Vi skiller os ud i branchen ved at hyre agenter, der har livs- og erhvervserfaring – som partner hos Ekstern Salg får i ikke tildelt en ’young gun’, der ikke går op i sit arbejde. Vi er et team af dedikerede mødebookere, der konstant sparrer med hinanden for at være så fagligt stærke som muligt.

Seriøsitet

Når du indgår et samarbejde med Ekstern Salg er vi 100% din partner – vi ringer ud på vegne af din virksomhed og er derfor også seriøse repræsentanter for dit brand. Vores agenter sidder dagligt og har fokus på at kende til dit produkt og dine ydelser, sådan så du får de absolut bedste møder med potentielle nye kunder. Forvent et tæt og personligt samarbejde med os – vi er ikke blot ét navn blandt mange i din e-mail-indbakke – vi bestræber os på at have tæt kontakt og seriøs dialog med vores samarbejdspartnere.

Respekt

Hos Ekstern Salg har vi ikke blot respekt for kunden vi ringer ud for, men også for alle de personer, vi ringer ud til. Vi ved nemlig, at der sidder et rigtigt menneske i den anden ende af røret: Derfor bestræber vi os på altid at have respekt for og at imødekomme det enkelte individ, vi har samtaler med. Et godt førstehåndsindtryk er alt, og vi møder altid potentielle emner med et smil på læben og en lattermild men seriøs og respektfuld tone.